Hoe ziet het totale proces eruit. Wat kunt u allemaal verwachten en welke voorzorgmaatregelen kunt u zelf nemen.

U komt eerst langs voor een persoonlijk oriënterend gesprek. Hierbij controleren wij direct uw algemene gezondheid.
Hierna worden de mogelijkheden en behandelingsmethodes uitgebreid met u besproken. Wij proberen u te laten zien wat u kunt verwachten aan de hand van proefmodellen. Hier kiest u onder andere het type prothese en het soorten dat u wilt gebruiken.
Tenslotte stellen we een planning en een kostenplaatje op, zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent.
Achteraf heeft u nog de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele wensen.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen dan snel contact met u op

Maatwerk

Wij maken uitsluitend maatwerk aan de hand van uw wensen en budget. Het plaatsten van exacte tarieven is daarom niet mogelijk. Dit hangt af van de soort ingreep, soort prothese, wat voor soort tanden en ga zo maar door. U kunt het net zo goedkoop of duur maken als u wilt. Voor een goed en duidelijk advies vragen wij u contact met ons op te nemen.

UPT Codes

Op al onze rekeningen worden de UPT-codes vermeld bij de desbetreffende behandeling. Deze codes hanteert iedere tandarts in Nederland en worden voorgeschreven door het Ministerie van Volksgezondheid. Met deze codes kan uw verzekeraar bepalen wat wel of niet vergoed wordt. Dit is ook afhankelijk bij wie u én hoe u verzekerd bent.

Vergoeding verzekering

Vergoeding door alle verzekeraars. Niet verzekerd. geen probleem. Ook dan wordt u goed door ons geholpen. Door onze zeer scherpe tarieven hebben wij zeker een passende offerte voor u.
Helaas is het niet mogelijk om exacte tarieven aan te geven, omdat dit per prothese verschilt.
Voor exacte tarieven kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen dan precies bekijken wat het beste bij u past.

UA-99106817-1