Kunstgebit in 1 dag

 

Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor een nieuw kunstgebit in 1 dag? Tegenwoordig ontvangt u een vergoeding van minimaal 75% voor de kosten, gewoon vanuit uw basisverzekering! Dit maakt het nog aantrekkelijker, om een kunstgebit in 1 dag te overwegen. Wanneer u naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering heeft voor de dekking van overige tandartskosten, is de kans groot dat ook de overige 25% van de kosten gedekt zijn. Kortom, zo heeft u een gratis kunstgebit! U kunt het beste van te voren even uitvoerig bij uw zorgverzekeraar informeren over de dekking van een kunstgebit in een dag.

 

Voorwaarden voor een kunstgebit.

Uw kunstgebit zal na de intakedag vakkundig door ons worden geproduceerd, maar dat lukt alleen als aan een aantal voorwaarden is voldaan:

  • We moeten direct afdrukken van uw kaak kunnen maken.
  • Er moeten nog genoeg tanden in de mond aanwezig zijn om de relatie tussen de onderkaak en de bovenkaak vast te kunnen stellen.
  • Alleen zo kunnen we de juiste ‘beet’ bepalen.
  • Wanneer u uw huidige kunstgebit laat vervangen, dan zijn daar 4 behandelingen voor nodig.

 

Eigen tandtechnisch laboratorium

Wij beschikken over een eigen laboratorium. HIerdoor is het mogelijk om de gehele productie van uw kunstgebit onder één dak te houden! U bent hierdoor niet langer afhankelijk van verschillende andere partijen, naast de tandarts. Wij kunnen u in onze praktijk direct laten happen en op basis van deze afdruk een kunstgebit op maat voor u ontwikkelen. Tussen het intakegesprek, het eventuele trekken van tanden en kiezen en het plaatsen van uw kunstgebit zit ongeveer een week of drie.

Wanneer u kiest voor een kunstgebit in 1 dag, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat eventuele bestaande kiezen en tanden getrokken zullen moeten worden.

 

Vrijblijvend intakegesprek

We begrijpen dat u vast veel vragen heeft. Waarom geen afspraak maken voor  een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we de wensen die u heeft en de huidige staat van uw gebit. Bij ons heeft u de keuze uit een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van de kleur en vorm van tanden, deze kiest u bij ons zelf! Dit is de eerste stap naar een nieuwe stralende glimlach.

Tijdens het intakegesprek gaat onze tandtechnieker met u in gesprek, waarbij uw wens centraal staat. Op basis van uw wensen en eisen kunnen we u direct van dienst zijn met een kunstgebit in 1 dag, of wellicht een andere behandeling voorstellen. Het intakegesprek is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, omdat wij het belangrijk vinden dat alles duidelijk voor u is en u geen vragen meer heeft.

UA-99106817-1